Afvallen kan ook leuk zijn

Afvallen kan ook leuk zijn, zeker met een app die er zo zijn eigen robotachtige persoonlijkheid op na houdt en die lekker op je gaat mopperen wanneer je niet genoeg je best doet. Deze pratende app heet 'Carrot Hunger' en het belooft een van de leukste afval-apps ooit te gaan worden!

Hoe werkt Carrot Hunger?

Net zoals bij veel andere apps, begin je door je gewicht en lengte in te voeren. Daarna kun je gaan bijhouden hoeveel je eet en beweegt. Het grote verschil met Carrot Hunger is de vlotte interface met grappige icoontjes en het feit dat de app je constant van allerlei commentaar voorziet. Door al dat gemopper en gezeur krijg je ook daadwerkelijk het gevoel dat iemand je echt aan het coachen is.

LEES OOK
7 apps om af te vallen7 apps om af te vallen
 
Veel mensen die af willen vallen, denken te kunnen volstaan met goed op te letten wat ze eten. De praktijk wijst echter uit dat uit je hoofd bijhouden van calorieën weinig effect heeft, omdat…Lees verder

Oja.... je kunt maar beter doen wat Carrot Hunger zegt, anders krijg je beeldvullende reclames te zien of zet de app doodleuk op Facebook of Twitter dat je te weinig beweegt..... Tja, het is me er eentje..... Maar wel leuk!

Download de App: Afvallen met een app.

Hieronder een screenshot om een activiteit toe te voegen voor de calorieverbranding:

 

Deel dit artikel:

Andere bekeken ook: