December is net begonnen en je kunt wel zeggen dat er veel gegeten wordt in december. De kilo’s vliegen eraan en dan komt januari met de goede voornemens, de kilo’s moeten er weer af. Nu kun je afvallen door meer te bewegen met behulp van Runkeeper en een hartslagband , maar hoe houd je je gewicht nauwkeurig in de gaten?

Uiteraard heb je de app Wiscale om je gewicht in de gaten te houden, maar hoe komt de uitslag van de weegschaal in deze app? Dit kan handmatig, maar de ultieme afval gadget is de wifi weegschaal van Withings.

Lees: Tips om een goede laptop te kopen

Elke keer dat je jezelf weegt, bepaalt de wifi weegschaal je vet- en vetvrije massa. Hierdoor kun je je concentreren op de oorsprong van je gewichtsvariatie.Het web dashboard biedt je een overzichtelijk gepresenteerde grafische representatie met behulp van een tijdlijn, waarop je kunt inzoomen op een periode naar keuze. Hierdoor kunt je op intuïtieve wijze de evolutie van uw fysieke gesteldheid in de gaten houden.

Omdat het wegen zo makkelijk gaat en nauwkeurig en uitgebreid wordt bijgehouden in de app wordt je motivatie alleen maar groter. Deel je gewichtsverloop met anderen op je blog of op Facebook of Twitter. Laat je door je vrienden stimuleren en aanmoedigen!Bepaal je doelstelling en ontvang via e-mail een wekelijkse balans van je geboekte vorderingen.

Martijn

Over de schrijver

Martijn

Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.