Apps3 musthave apps voor wandelaars

3 musthave apps voor wandelaars

Ben je een fervent wandelaar en trek je er graag met de benenwagen op uit om van al het moois in de natuur te genieten? Dan moet je beslist even verder lezen want we geven je drie tips voor wandel apps die eigenlijk niet op je smartphone mogen ontbreken.

Wandelzapp

Wandelzapp is een handige app met meer dan 800 wandelroutes verspreid over heel Nederland. De afstanden van de routes variëren van 4 tot 26 kilometer en zijn daarmee geschikt voor de zowel de beginnende- als de gevorderde wandelaar. Het zoeken naar interessante wandelroutes in je omgeving gaat heel eenvoudig en je hoeft met deze app niet bang te zijn om te verdwalen want door de ingebouwde GPS van je telefoon kun je altijd zien waar je bent. Jammer genoeg is alleen de eerste wandelroute gratis en moet je daarna een gering bedrag betalen maar de informatie is prima en de routes worden netjes up to date gehouden. Zeker een aanrader dus!

Wandelzapp kun je hier downloaden: App meer dan 800 wandelroutes.

Beleefroutes

Met de app ‘beleefroutes’ heb je als het ware een persoonlijke gids bij je, die je met filmpjes, foto’s en geluiden informeert over allerlei interessante plekjes en objecten. Ook wordt je geïnformeerd over geschiedkundige feitjes of kun je een quiz of een ander spelletje doen. Tijdens het wandelen krijg je van je smartphone een seintje wanneer er iets interessants te melden valt. Beleefroutes is een leuke app die je zowel in de natuur als in de stad kunt gebruiken. Vrijwel alle routes zijn gratis te downloaden maar er zijn er een aantal waarvoor je eenmalig een klein bedrag moet betalen.

Download beleefroutes hier: Mooiste wandelroutes app

Walk the city

Walk the city is speciaal gemaakt voor stadswandelaars. Met deze app kun je in je eigen tempo een stad verkennen en wordt je langs al de mooiste plekjes van de stad geleid. Natuurlijk krijg je allerlei informatie te zien over bezienswaardigheden en wordt je geattendeerd op unieke locaties. Het bijzondere aan Walk the city is dat het met behulp van fotonavigatie werkt. Zelfs zonder GPS signaal en internetverbinding kun je deze app gebruiken. Hou je van stadswandelingen? Dan moet je walk the city zeker uitproberen.

Voor meer informatie over Walk the city: wandelen in de stad met app .

We wensen je alvast veel wandelplezier toe!

Avatar of martijn
Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar het is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.

Recente tips

Populair deze week