3 leuke uitbreidingen voor Netflix

Netflix is de meest favorieten streamingsdienst. Gemiddeld kijken gebruikers een uur per dag. De kwalitiet van de series en films zijn goed. Het navigeren en beoordelen binnen Netflix werkt prima. Het aanbod wordt zo goed mogelijk op jouw voorkeuren afgestemd. Eigenlijk hebben we weinig te klagen over Netflix. Tuurlijk hebben wij wel wat te klagen :-). Dat is het ondoorzichtige aanbod. Hiervoor is een handige app bedacht door een externe partij. Er zijn meer leuke uitbreiding voor Netflix. Hieronder bespreken wij er drie.

Flix Plus

Flix Plus is een leuke Netflix uitbreiding van Lifehacker. Deze uitbreiding is alleen voor Chrome en werkt dus niet als je op je tablet of smart tv kijkt.

Als je Flix Plus hebt geinstalleerd krijg je extra opties in Netflix. Je kunt de beoordelngen zien van IMDB en Rotten Tomatoes. Daarnaast kun je direct naar de site van IMDb om meer informatie te vinden over de film. Je kunt sneltoetscombinatie instellen. Er wordt een link weergegeven naar de trailer van de film. Kortom handige functies die goed van pas kunnen komen.

Handige uitbreiding voor Netflix

Upflix

Er zijn genoeg websites die het nieuwe aanbod van Netflix kunnen weergeven. Toch is een app handiger om snel te kunnen zien wat er is toegevoegd aan nieuw materiaal op Netflix. Upflix is een app die dit doet en bestaat voor Android en iOS.

Je kunt niet alleen kijken wat er nieuw is in Netflix, maar je kunt ook zoeken binnen het bestaande aanbod. Daarnaast vind je ook de scores van IMDb en Rotten Tomatoes. Als je iets leuks hebt gevonden kun je het direct bekijken in de app van Netflix.

Handige app voor aanbod Netflix

Netflix kijken met iemand op afstand

Wil je met je geliefde op afstand samen een film kijken en ondertussen chatten? Dat kan met Netflix Party. Netflix Party is een extensie voor Chrome en kun je hier downloaden.

Deel dit artikel:


Ook interessant