3 geheimen van Facebook Messenger

Home Social 3 geheimen van Facebook Messenger

Facebook Messenger wordt veel gebruikt. Bedrijven gaan het ook steeds meer gebruiken. KLM kwam laatst met het bericht dat je via Facebook Messenger kunt inchecken. Hieronder vind je drie geheimen die je waarschijnlijk nog niet wist.

Geheimen folder openen in Facebook Messenger

Je kunt naar iedereen een bericht sturen ook al is het niet een vriend op Facebook. Het kan zijn dat Facebook het ziet als spam en gooit het bericht in een geheimen folder. Het kan dus zijn dat er nog berichten in je geheimen folder staan. Deze kun je als volgt in zien:

  • Ga naar Messenger en open Instellingen (rechtsonder)
  • Klik op Personen en vervolgens Berichtverzoeken
  • Selecteer Gefilterde verzoeken weergeven

Basketbal spelen in Facebook Messenger

Wil je een potje basketballen met een vriend in Facebook Messenger? Dat kan door een vanuit de app een basketbal-emoji te sturen en vervolgens hierop te tikken. Je krijgt vervolgens basket te zien en moet zoveel mogelijk de bal in de basket krijgen.

Game in Messenger

Schaken in Facebook Messenger

Ben je basketballen zat? Dan kun je ook een potje schaken. Open een gesprek met een vriend en tik “@fbchess play”. Het is niet makkelijk om een potje te spelen. Als je hulp nodig hebt tik je “@fbchess help”.

Martijn
Van mijn hobby mijn werk maken. Het klinkt cliché, maar is de waarheid. Mijn interesse in computers heb ik al vanaf jongs af aan. Vroeger had je alleen een desktop, tegenwoordig zit in alles een computer. Mijn interesse heeft zich daarom uitgebreid naar: tablets, smartphones en gadgets.