Tips over pc sneller maken

Wij merken dat er veel vraag is naar oplossingen om je pc sneller te maken. In de loop der jaren hebben wij aardig wat tips opgebouwd met het onderwerp "je computer sneller maken" in wat voor vorm dan ook.

Daarom hebben wij ze hieronder op een rij gezet, zodat je computer weer loopt als een zonnetje:

In 10 stappen je computer sneller maken: In 10 stappen leggen we uit hoe je je computer sneller kunt maken ZONDER het installeren van extra software. Deze tip heeft absoluut onze voorkeur.

Computer versnellen met ssd schijf: Een ssd schijf wordt steeds goedkoper. Als je laptop niet te oud is, is het zeker de moeite waard om te investeren in een ssd schijf.

Hieronder een voorbeeld van een solid state disk:

Laptop sneller maken met geheugen upgrade: Let op of je wel een 64bit Windows versie hebt, heb je een 32bit Windows versie,dan kun je maximaal 3GB geheugen gebruiken. Is je laptop niet te oud, dan is het de moeite waard, kijk eens op Marktplaats naar tweedehands geheugen. Zo kun je achterhalen wel geheugen je nu hebt.

Trage computer: oorzaken en oplossingen: In de meeste gevallen is het niet de hardware waardoor je computer traag wordt. De meeste gebruikers kunnen uit de voeten met een instapmodel. Een veel voorkomend probleem is Malware of een virus.

Deel dit artikel:

Andere bezoekers lezen nu: