De PDF alleskunner

PDF Candy is een nieuwe gratis PDF tool van Icecream Apps. Met dit gereedschap kunnen je zo goed als alle bedenkbare handelingen verrichten die te maken hebben met PDF. Er zijn meerdere websites, die PDF tools aanbieden, maar hieraan zitten vaak restricties. Bij PDF Candy kun je alle functies gebruiken zonder dat je er voor hoeft te betalen. Hieronder noemen wij de belangrijkste tools:

Google Drive and Dropbox support

Gebruikers kunnen bestanden uploaden vanuit Google Drive en Dropbox en na de bewerking weer bewaren in een van deze Cloud diensten.

PDF naar Word converteren

Het komt vaak voor dat je een PDF bestand krijgt en deze wilt bewerken in Word. Met PDF Candy kan dit in een paar klikken.

Je selecteert een bestand en Candy doet de rest:

PDF bestand omzetten naar Word

Bestandenn naar PDF

Alle gangbare documenten kun je omzetten naar PDF, zoals Excel, Word, PowerPoint en ODT. Niet alleen tekstbestanden maar ook afbeeldingen kun je converteren naar PDF, zoals JPG, PNG, TIFF en BMP. Je kunt meerdere afbeeldingen omzetten tot een bestand. Heb je een PDF document, die je wilt omzetten naar een afbeelding ook geen probleem.

PDF bestanden verkleinen

Soms kan een PDF-file heel groot zijn. PDF Candy heeft een tool om de grootte van je bestand te verkleinen.

PDF pagina's bewerken

Je ontvangt een PDF bestand met meerdere pagina's. Hier wil je een pagina uit verwijderen, een andere pagina toevoegen en dit complete bestand samenvoegen met een ander PDF bestand. Geen enkel probleem! PDF Candy lost dit voor je op.

PDF beveiligen

Als je een PDF hebt beveiligd met een wachtwoord kun je deze weer verwijderen. Je moet zelf wel het wachtwoord weten. Heb je een vertrouwelijk document dan kun je deze beveiligen met een wachtwoord.

PDF draaien

Je kunt een pagina of meerdere pagina's draaien (90/ 180 of 270 graden).

Watermerk toevoegen

Het kan zijn dat je in een document een watermerk wilt toevoegen. Je kunt een tekst of afbeelding uploaden en aangeven waar je deze als watermerk in het PDF document wilt toevoegen.

eBooks omzetten naar PDF

Heb je een eBook in het formaat, ePub, MOBI of FB2 en wil je deze omzetten naar PDF kun je hiervoor Candy gebruiken. Je kunt bij het omzetten de pagina marges en formaat aangeven.

Deel dit artikel:

Andere bezoekers lezen nu: