Herstel verwijderde bestanden

Iedereen kent de pijn door het verlies van belangrijke bestanden door je eigen fout of een systeemfout. De pijn die we moesten doorstaan om de bestanden te herstellen werd verergerd als de sata hard drive de we gebruikte, crashte. Voordat je op zoek gaat naar professionele hulp kun je misschien eerst iets anders proberen.

Heb je al eens van EaseUS gehoord? Ze zijn een voorstaande aanbieder van oplossingen als het gaat om partitiemagie voor harde schijven, backup en herstel, dataherstel, klonen en nog veel meer. De meest recente EaseUS Data Recovery Wizard Free helpt je om verwijderde bestanden van bijvoorbeeld een sata hard drive te herstellen.

Het wordt beschouwd als de beste gratis dataherstelsoftware voor al je dataverliesproblemen. Laat het aan de expert over om verloren en verwijderde bestanden te herstellen van sata hard drive, externe harde schijf, USB-stick, memory card, digitale camera, smartphone, tablet, muziekspeler en alle andere opslagmedia die je hebt. Dit helpt je problemen op te lossen die de oorzaak zijn van per ongeluk verwijderen, formatteren, softwarecrash, harde schijf-schade, virusaanval, partitieverlies en andere onbekende redenen.

Het vergt maar een aantal klikken en in 3 makkelijke stappen ben je klaar voor de missie om verwijderde bestanden te herstellen. En in een paar minuten heb je datgene terug waarvan je eerst dacht dat je het kwijt was. Verbazend, hè?

Stap 1 is het downloaden, installeren en het openen van het programma. Bij stap 2 specificeer je de bestandtypes en de locatie waar je wilt zoeken. Uiteindelijk bij stap 3, als alle herstelbare bestanden beschikbaar zijn, is het tijd voor Preview and Recover (preview en herstel).

Dat is alles wat je moet doen om verwijderde bestanden te herstellen van je sata hard drive met de beste bestandherstelsoftware. Het wordt geleverd met twee krachtige dataherstelstanden waarvan de eerste een Quick Scan is die helpt om verwijderde bestanden te vinden.  Dan hebben we de Deep Scan die helpt met het vinden van geformatteerde, ontoegankelijke of verloren bestanden.

Het enige ding dat je je moet beseffen is dat het programma start en de verwijderde bestanden gaat herstellen wanneer je ontdekt dat ze weg zijn. Dit vergroot de kans om alles terug te vinden wat je kwijt bent.

EasyUS Data Recovery Wizard Free is de perfecte oplossing voor jou om je verwijderde bestanden van zowel je sata hard drive als andere apparaten te herstellen. Je hoeft geen computerexpert te zijn als de gebruiksvriendelijke omgeving je door alles helpt te navigeren.

Deel dit artikel:

Andere bekeken ook: