Een veilige en opgeruimde pc met Advanced SystemCare Ultimate 9

Een programma om je pc te beveiligen tegen virussen, om je pc mee op te schonen en om je te beschermen tijdens het browsen. Je krijgt alles in een met Advanced SystemCare Ultimate 9.

Wil je geen software installeren en je computer sneller maken, dan kun je ook ons stappenplan volgen om Windows 10 sneller te maken.

Opschonen
Advanced SystemCare Ultimate 9 zorgt voor meer ruimte. Ga in het programma naar Schonen & Optimaliseren en klik op de grote blauwe scanknop. Laat het programma scannen en schoon je computer op.

Antivirus
Dit deel van het programma beschermt je pc tegen virussen. De drie grote knoppen maken je het gemakkelijk om je pc te scannen: Snelle Scan, Volledige Scan en Aangepaste Scan.

Sneller
Bij Versnellen kun je je pc tot 300% maken. Dat kan door je RAM een boost te geven, het opstarten van je pc te boosten of door progamma’s te optimaliseren zodat de acties sneller worden uitgevoerd.

Toolbox
In Toolbox vindt je handig gereedschap om bijvoorbeeld bestanden te herstellen, je RAM te versneller of om dubbele bestanden te vinden.

Actie Centrum
Nooit meer alle software hoeven nakijken op updates. Met Actie Centrum kun je in de gaten houden of je software wel up to date is. Is je sofware niet van de nieuwste versie voorzien? Dan hoef je alleen maar op Update te drukken.

Deel dit artikel:

Andere bezoekers lezen nu: