5 Redenen om backup software te gebruiken

Heb je Windows 10 al op je computer geinstalleerd? Als dat zo is: gefeliciteerd! Je hebt het beste besturingssysteem met de meeste mogelijkheden. Vergeleken met Windows 7,8 en Vista is Windows 10 de beste Windows ooit. 

Toch kunnen er problemen ontstaan in Windows 10. Daarom is het goed om je op het ergste voor te bereiden, ondanks de beste eigenschappen van Windows 10. Het is slim om extra backup software te installeren van EaseUS Todo Backup Free.

System foutmeldingen

Het kan zijn dat je software hebt geinstalleerd of drivers en je systeem werkt niet meer naar behoren. Het is verstandig om een backup dan te hebben van je volledige systeem. Je kunt dan makkelijk een kopie terugzetten.

Backup maken van bestanden

Mocht je alleen bestanden willen veiligstellen en niet programma's en systeembestanden van het besturingssysteem, dan is EaseUS Tode Backup free een handig pakket. Je selecteert alleen die bestanden die jij gebackupt wilt hebben.

Windows 10 van hdd naar ssd

Ssd schijven worden steeds goedkoper en je computer wordt er een stuk sneller van als je Windows op een ssd schijf hebt staan. Met de migratie tool van EaseUS kun je je harde schijf heel makkelijk klonen en overzetten naar een ssd schijf.

Duizenden tevreden gebruikers

Wereldwijd zijn er duizenden tevreden gebruikers van deze tool. Iedereen geeft aan dat het pakket makkelijk in gebruik is en een absolute noodzaak om te hebben. Bestanden op je computer of zelfs het complete systeem kunnen niet verloren gaan met deze software. Helaas komt het te vaak voor dat gebruikers achteraf zeggen: "Had ik maak een backup gemaakt".

30 dagen gratis gebruiken is mogelijk

Backup maken is noodzakelijk! Wil je EaseUS Todo Backup eerst 30 dagen gratis proberen, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt zelf ondervinden dat de software makkelijk in gebruik is en dat het essentieel belang is om bestanden op je systeem veilig te stellen. Na 30 dagen kun je beslissen om het pakket aan te schaffen.

Deel dit artikel:

Andere bezoekers lezen nu: