Printen vanaf elk device

Ondanks dat we allemaal een tabet hebben en een smartphone blijven wij printen. Vooral foto's worden nog veel geprint. Veel mensen weten niet hoe ze moeten printen vanaf de iPad of wat voor tablet dan ook. 

Wij begrijpen wel waarom mensen het moeilijk vinden om te printen, omdat je op een tablet niet een optie hebt om je printer in te stellen. Je kunt op twee manieren printen, dit is via een app of via bijvoorbeeld Google Cloudprinter. Beide opties leggen wij uit.

Google Cloudprinter

Wat is printen in de Cloud? Heel simpel je koppelt je printer eenmalig aan bij deze service en voortaan print je via internet naar je printer. Uiteraard is deze verbinding beveiligd. Het maakt dus niet uit waar je bent. Je printje komt altijd zo uit de printer rollen. Het grote voordeel is dat je nu kunt printen vanaf elk apparaat: iPad, Samsung Tablet, smartphone of wat voor device dan ook.

Printen via app van fabrikant

Google Cloudprinter werkt op elk apparaat en is universeel. Het werkt voor iedere printer. De bekendste fabrikanten hebben ook een app om te printen. Hiermee kun je vanaf je tablet, smartphone of computer.

HP printers:

De app van HP om te printen voor iPhone, iPad of iPod vind je hier. Voor Andoroid devices kun je de app om te printen hier vinden.

Canon Printers:

Voor Canon printers vind je de app voor Android devices hier en voor Apple apparaten hier.

Epson printers

Voor meer informatie over app van Epson vind je hier.

Deel dit artikel:

Andere bezoekers lezen nu: